LEXUS 48 HOUR TEST DRIVE

Title and Subtitle 48h

48 UUR LANG DE LUXE VAN LEXUS


LEXUS HEEFT MEER DAN U IN EEN STANDAARD PROEFRIT KUNT ONTDEKKEN. OM U DE BESTE ERVARING MET ONZE MODELLEN TE BIEDEN, IS ER NU DE 48 HOUR TEST DRIVE.

De ultieme proefrit waarin u in alle rust een Lexus kunt ervaren. Beleef de power en het rijplezier van elektrisch rijden zonder stekker dankzij onze unieke combinatie van een elektro- en benzinemotor. Geniet van de perfecte afwerking van het interieur en ervaar de soepele automaat die standaard op elke Lexus wordt geleverd.

Waarom een 48 hour test drive?
✔ De luxe van Lexus ontdekken tijdens een ultieme proefrit
✔ Ervaar Lexus Hybrid drive; opladen zonder stekker
✔ Uw eigen auto volledig schoongemaakt bij terugkomst

Title and Subtitle 48h hoe werkt het

HOE WERKT HET?


De Lexus van uw keuze 48 uur lang ervaren is simpel. Hieronder kiest u het Lexus model dat wij voor u klaar mogen zetten. Binnen één werkdag nemen wij contact met u op om de proefrit in te plannen. Wanneer u op de afgesproken dag onze showroom bezoekt, kunt u na een korte uitleg over het gekozen model zelf uitgebreid ervaren hoe het is om Lexus te rijden. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Na de eerste 24 uur slaapt u er rustig een nachtje over en ontwaakt u met de Lexus op uw oprit om er nog een hele dag van te genieten. Bij terugkomst maakt u tevens kennis met onze hoogstaande service. Want tijdens de 48 hour test drive zorgen wij ervoor dat uw eigen auto volledig schoongemaakt voor u klaar staat. Zo luxe is Lexus.