LEXUS SUMMER TREATMENT

MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK

Title and Subtitle summer treatment

EEN STRALENDE LEXUS KOST NIET MEER DAN         € 139,95


EEN LEXUS IS EEN AUTO WAAR JE GRAAG NAAR KIJKT. ZEKER ALS HIJ NET FRIS GEPOETST IS. DAAROM BIEDEN WIJ DE LEXUS SUMMER TREATMENT: UW LEXUS WORDT VAN BUITEN GRONDIG GEWASSEN, DAARNA PROFESSIONEEL GEPOETST EN DE BINNENKANT WORDT SCHOONGEMAAKT. UITERAARD CHECKEN WE DAN OOK METEEN DE VLOEISTOFFEN.

Title and Subtitle summer treatment 1

WAAROM EEN LEXUS SUMMER TREATMENT?


Een grondig gewassen Lexus met een opgeruimd interieur voelt weer als nieuw. De Lexus Summer Treatment is echter méér dan alleen schoonmaken. Onze vakkundige monteurs controleren ook de vloeistoffen en brengen de banden op spanning. Een fijn idee als u met uw Lexus op vakantie gaat of juist net terug komt. Ook leuk: u ontvangt gratis de Lexus Music Bottle, een drinkfles en bluetooth® speaker in één. Lexus Red Carpet Treatment is hierbij niet van toepassing.

✔ Professioneel gepoetst van buiten en schoongemaakt van binnen
✔ Niet meer dan € 139,95
✔ Gratis Lexus Music Bottle
✔ Controle vloeistoffen en bijvullen - Motorolie - Koelvloeistof - Ruitensproeiervloeistof
✔ Hybrid Health Check € 30,-

GRATIS MUSIC BOTTLE

De Lexus Music Bottle is een ideale metgezel voor op vakantie. Altijd een frisse slok bij de hand én de favorieten van uw eigen playlist. Waar u ook bent!

HYBRID HEALTH CHECK

Voor uw hybride Lexus kunt u nu de Lexus Summer Treatment combineren met de Hybrid Health Check. Hierbij testen wij of de hybride technologie van uw Lexus nog optimaal functioneert. De Hybrid Health Check kost u nu niet meer dan € 30,- wanneer u deze tegelijkertijd laat uitvoeren met de Lexus Summer Treatment.

BEKIJK OOK