TE VEEL LUXE BESTAAT NIET

INTRODUCTIE

NU FREE UPGRADE, EXTRA LUXE ZONDER EXTRA KOSTEN


Lexus staat bekend om luxe. Vooral nu. Profiteer tijdelijk ban een Free Upgrade naar de volgende luxe uitvoering van de IS 300h of de NX 300h.

Te veel luxe bestaat niet. Tenminste, niet in de wereld van Lexus. U profiteert nu namelijk standaard van een luxe upgrade. Dat wil zeggen: u krijgt meer luxe tegen een aanzienlijk lagere prijs.

Zo krijgt u bijvoorbeeld de Sport Edition voor de prijs van de Business Line. Ontdek de luxere uitvoeringen van de IS 300h of de NX 300h.

FREE UPGRADE:  IS300h

LEXUS IS 300h

De Lexus IS 300h koppelt een gecombineerd vermogen van 164kw (223 pk) aan een krachtige uitstraling en uitzonderlijk veel luxe. Maak nu gebruik van de luxueuze upgrade zonder extra kosten.


FREE UPGRADE: NX 300h

LEXUS NX 300h

De Lexus NX 300h onderscheidt zich door een extra uitgesproken design, extra soepele rijeigenschappen en extra hoogstaand comfort. Ontdek snel de extra luxe uitvoeringen.


Disclaimer
T/m 31 december 2017 (zolang de voorraad strekt), krijgt u bij aankoop van een Lexus IS 300h of NX 300h een gratis upgrade naar het volgende uitrustingsniveau. Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.