Toon beoordeling voor
81 commentaren van in totaal 81 beoordelingen

Verkoop

9

Wim van Gameren 20/02/2019

Zeer prettige manier zoals je ontvangen wordt.

Verkoop

10

Chris Arendse (Ens) 13/02/2019

Zeer klantgerichte benadering op een vriendelijke en enthousiaste wijze!

Service

10

Dhr. Wieten 13/02/2019

Klantvriendelijk, deskundig en meedenken met de wensen van de klant. Men lijkt geen neen te kennen en gastvrijheid met de altijd lekkere koffie staat hoog in het vaandel!

Service

10

Bert Lassche 06/02/2019

Lexus Zwolle is een super klantvriendelijk bedrijf. Hoewel ik in Noord Holland woon heb ik vanwege de ervaring aldaar besloten mijn auto aldaar te kopen en ook in onderhoud te laten. Het is even rijden maar het resultaat is ernaar. De medewerkers zijn goed, (klant)vriendelijk en betrouwbaar. Ik kan Lexus Zwolle van harte aanbevelen.

Service

9

Karin Douque (Amstelveen ) 06/02/2019

De Lexusdealer in Zwolle komt op ons betrouwbaar en eerlijk over, veel belangrijker dan alleen vriendelijk zijn, maar ook dat zijn ze.

Service

8

Dhr. D. Visser 18/01/2019

Heel tevreden met de goede communicatie en de prima service

Service

9

Henk Borst (Zwolle) 19/12/2018

Het bedrijf doet niet aan geknoei en is duidelijk met reparaties. De verkoop is degelijk en vertrouwd.

Service

8

Frans Klaver (Nijmegen) 14/12/2018

De dienstverlening bij Lexus Zwolle ervaar ik als goed, kundig, vriendelijk en betrouwbaar. Kortom een prettig bedrijf.

Service

10

J Meewis (Genemuiden) 14/12/2018

zeer persoonlijke benadering,werkzaamheden netjes uitgevoerd en ze staan meteen klaar bij een probleem.

Service

9

J postma (Slagharen) 14/12/2018

Vlot en duidelijk

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.