Toon beoordeling voor
100 commentaren van in totaal 100 beoordelingen

Verkoop

9

Marco lijffijt (Nieuwegein) 23/07/2019

Zeer goed kleine maar persoonlijke "dorps garage " waar je als nieuwe klant snel thuis voelt

Verkoop

8

Dhr. Ben de Jong (Midsland Terschelling) 23/07/2019

Ten eerste houd ik niet zo van tienen, nobody is perfect. De verkoper, vestigingsmanager, die ons hielp is een vakman, geen gladde verkoper en geeft vertrouwen.

Verkoop

10

Maurice Pastoors (Kampen) 23/07/2019

Gewoon geen kapsones.

Verkoop

10

Ronald van Vliet (Zwolle) 23/07/2019

Rustig en geduldig, prettige ontvangst, nette showroom, en de kwaliteit van het merk is TOP, dit is mijn 5e Lexus!!

Verkoop

10

Dhr. J. Walker 23/07/2019

personeel waren aardig en enthousiast. Ik zou wel eens iedere maand een nieuwe auto willen kopen op deze manier. Het gevoel werd gegeven dat de auto heel betrouwbaar was...altijd belangrijk als je grote lange tochten maakt.

Service

10

Dhr J van Ravenswaaij (Veenendaal) 17/07/2019

Het persoonlijk contact vind ik heel belangrijk , en er word snel en accuraat gehandeld .

Service

9

Will Post (Swifterbant) 12/06/2019

Prima dealer, juist een proefrit met de 250 UX ( geweldige auto ) gemaakt en toen bood hij aan nog een rondje mee te rijden en een en ander uit te leggen.

Service

10

Gerard van den Berg (Almere) 22/05/2019

Vriendelijk en kundig personeel

Service

6

R.Jansen (Deventer) 22/05/2019

Ben zeer tevreden over de verkoop afdeling ze nemen de tijd voor je en erg duidelijk. Ze stralen ook exclusiviteit uit.Helaas was er bij aflevering nogal wat dingen niet goed. Marter kastje niet gemonteerd wel afgesproken later was de hagelschade pas te zien (Dit is wel opgelost door hun en ook zeer netjes). Bandenspannings meter ging om de week af eerst was het een lekke band later het kastje zelf ( Dit is netjes door de dealer opgelost). Ondanks alles netjes is opgelost door de dealer vind ik dat dit voorkomen had kunnen worden door deskundig onderzoek.( lexus maakt reclame op takumi dan verwacht je dit ook). Ben momenteel ook nog niet overtuigt op het gebied van betrouwbaarheid aangezien ik in een half jaar al 5 keer bij ze ben geweest.

Service

9

Aart Haitjems (Rotterdam) 08/05/2019

VriendelijkStiptGoede serviceKlantgerichtgoede inruil

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.