Toon beoordeling voor
104 commentaren van in totaal 104 beoordelingen

Verkoop

10

Dhr. S. de Heij 21/08/2019

Fantastische ontvangst en customer service. Geweldige kennis en kunde van het product Lexus.

Service

7

DHr Schipper 14/08/2019

Lexus claimt perfectie. Als je die desondanks niet verwacht dan is Lexus Zwiolle ok. Een auto werd afgeleverd met een band met cupping. Dat had ik niet verwacht. Red carpet moet je om vragen en het duurt soms langer voordat je auto ingepland kan worden. Vragen over de bediening van de auto’s computer worden telefonisch heel plezierig beantwoord.

Verkoop

10

K. Stoter 14/08/2019

Zeer betrokken in het hele proces

Service

10

Rolf Janssen (Zwolle ) 07/08/2019

Prima service en duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Verkoop

9

Marco lijffijt (Nieuwegein) 23/07/2019

Zeer goed kleine maar persoonlijke "dorps garage " waar je als nieuwe klant snel thuis voelt

Verkoop

8

Dhr. Ben de Jong (Midsland Terschelling) 23/07/2019

Ten eerste houd ik niet zo van tienen, nobody is perfect. De verkoper, vestigingsmanager, die ons hielp is een vakman, geen gladde verkoper en geeft vertrouwen.

Verkoop

10

Maurice Pastoors (Kampen) 23/07/2019

Gewoon geen kapsones.

Verkoop

10

Ronald van Vliet (Zwolle) 23/07/2019

Rustig en geduldig, prettige ontvangst, nette showroom, en de kwaliteit van het merk is TOP, dit is mijn 5e Lexus!!

Verkoop

10

Dhr. J. Walker 23/07/2019

personeel waren aardig en enthousiast. Ik zou wel eens iedere maand een nieuwe auto willen kopen op deze manier. Het gevoel werd gegeven dat de auto heel betrouwbaar was...altijd belangrijk als je grote lange tochten maakt.

Service

10

Dhr J van Ravenswaaij (Veenendaal) 17/07/2019

Het persoonlijk contact vind ik heel belangrijk , en er word snel en accuraat gehandeld .

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.