Toon beoordeling voor
97 commentaren van in totaal 97 beoordelingen

Service

10

Gerard van den Berg (Almere) 22/05/2019

Vriendelijk en kundig personeel

Service

6

R.Jansen (Deventer) 22/05/2019

Ben zeer tevreden over de verkoop afdeling ze nemen de tijd voor je en erg duidelijk. Ze stralen ook exclusiviteit uit.Helaas was er bij aflevering nogal wat dingen niet goed. Marter kastje niet gemonteerd wel afgesproken later was de hagelschade pas te zien (Dit is wel opgelost door hun en ook zeer netjes). Bandenspannings meter ging om de week af eerst was het een lekke band later het kastje zelf ( Dit is netjes door de dealer opgelost). Ondanks alles netjes is opgelost door de dealer vind ik dat dit voorkomen had kunnen worden door deskundig onderzoek.( lexus maakt reclame op takumi dan verwacht je dit ook). Ben momenteel ook nog niet overtuigt op het gebied van betrouwbaarheid aangezien ik in een half jaar al 5 keer bij ze ben geweest.

Service

9

Aart Haitjems (Rotterdam) 08/05/2019

VriendelijkStiptGoede serviceKlantgerichtgoede inruil

Service

9

Dhr. B.P.M. de Heus (Urk) 08/05/2019

Zowel in de aankoop dan ook in de service afdeling ben ik zeer plezierig geholpen door de medewekers

Service

8

Dhr. Klein (Garderen) 03/05/2019

Ik mis tot op heden bij elke(2) garage afspraak de vraag of ik gebruik wil maken van de haal en brengservice (red-carpet) en de auto gaat na de werkzaamheden bij mijn laatste bezoek niet door de wasstraat hetgeen ik wel verwacht bij een premium merk.De medewerkers zijn goed, gastvrij, vakbekwaam en gemotiveerd.

Service

10

E . Heet (Zwolle) 03/05/2019

Goede service betrouwbaar en staan altijd klaar voor vragen en oplossingen.

Service

10

J. A. van Ham (Diepenveen) 24/04/2019

Ik heb het volste vertrouwen in de specifieke monteur

Service

8

Dhr. Ben de Jong (Midsland Terschelling) 18/04/2019

Ten eerste houd ik niet zo van tienen, nobody is perfect. De verkoper, vestigingsmanager, die ons hielp is een vakman, geen gladde verkoper en geeft vertrouwen.

Service

9

Mw. C. Andela (Kampen) 18/04/2019

Ik word altijd prima en vriendelijk geholpen. De persoonlijke benadering is als een warm bad.

Service

9

Eric Goedhart (Papendrecht) 10/04/2019

De snelheid van reageren op feedback van de klant en aanpassen naar wensen van de klant is buitengewoon goed bij Lexus Zwolle.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.