Welkom bij Lexus Zwolle

Introductie

INTRODUCTIE

Van harte welkom bij Lexus Zwolle


Bij Lexus Zwolle draait alles om het streven naar perfectie. Service en persoonlijke aandacht zijn daarbij onze kernwaarden. Door continue procesverbetering vanuit het Japanse gedachtegoed Kaizen bieden wij u een compleet service aanbod, zodat u volledig zorgeloos kunt genieten van uw Lexus.

Lexus Showroom

Onze showroom voldoet volledig aan de moderne standaard van Lexus. In onze showroom maakt u kennis met de nieuwste modellen van Lexus, ons team van gespecialiseerde Lexus adviseurs vertellen u graag alles over de complete range Lexus modellen. Wilt u meer informatie over diverse financieringsmogelijkheden, waaronder leasing en private lease? Wij staan graag voor u klaar. Heeft u interesse in het maken van een proefrit in een van de modellen van Lexus? Wij maken graag een afspraak met u voor het maken van een proefrit. Contactgegevens van Lexus Zwolle vindt hier.  

Lexus occasions

Lexus Zwolle biedt u een ruim aanbod zorgvuldig geselecteerde Lexus occasions. Onze Lexus occasions zijn speciaal geselecteerd en staan garant voor vele kilometers zorgeloos rijplezier. Een overzicht van onze voorraad occasions vindt u hier.

Lexus service en Lexus privileges

Zolang u kiest voor uw Lexus dealer voor onderhoud, reparatie en APK profiteert u van extra privileges. Maak eenvoudig een afspraak via onze online serviceplanner wanneer het u het beste uitkomt. Direct en afspraak inplannen? Klik dan hier. Geen tijd om uw Lexus naar uw dealer te brengen? Geen zorgen, onze chauffeur  haalt en brengt uw Lexus bij u thuis of uw werk op. Na een werkplaatsbezoek wordt het interieur en exterieur van uw Lexus natuurlijk volledig schoon afgeleverd. Maakt u liever gebruik van een vervangende Lexus? Dan behoord ook dat tot de mogelijkheden. Uw Lexus wordt onderhouden door een vaste servicemonteur die uw Lexus door en door kent. Dat is wel zo vertrouwd. Na elke servicebeurt kunt u weer rekenen op verlenging van de 24h pechhulp service in vrijwel heel Europa. 
Uitgebreide informatie en de voorwaarden voor Lexus service en Lexus privileges vindt u hier

Lexus Lounge

Bij Lexus Zwolle willen wij graag dat u zich thuis voelt terwijl onze vakmensen zorg dragen voor het onderhoud van uw Lexus. In onze Lexus Lounge streven wij er dan ook naar uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In ons geluidsdichte internetkantoor werkt u in alle rust door terwijl u wacht. Of geniet ontspannen in onze lounge van een kopje Nespresso of heerlijke cappuccino. Uiteraard is onze Lexus Lounge voorzien van Wifi en lectuur.  


Het Lexus Zwolle team heet u graag welkom om de ultieme Lexus experience te ervaren!


Medewerkers

MEDEWERKERS

Maak kennis met de medewerkers van Lexus Zwolle


Arjan van Faassen
Lexus verkoopadviseur
 

E-mail: avanfaassen@lexus-zwolle.nl
Telefoonnummer: 038 - 455 7117


Mike Spijkerman 
Lexus autotechnicus
 Wilfried Henniphof 
Lexus after sales manager
 

E-mail: whenniphof@vanleussenzwolle.nl
Telefoonnummer: 038 - 455 7117


Bart Vos  
Lexus magazijn
 

E-mail: magazijn@lexus-zwolle.nl
Telefoonnummer: 038 - 455 7117

Petra van den Hooven
Werkplaatsreceptie

E-mail: receptie@lexus-zwolle.nl

Telefoonnummer: 038 - 455 7117


Vacatures

VACATURES

Lexus Zwolle


Vacature LEXUS ZWOLLE: 

Stagiaire Sales & After SalesKom jij ons team versterken?
Lexus Zwolle is op zoek naar een stagiaire om ons team Sales en Aftersales te komen versterken. Alles draait bij Lexus Zwolle om te streven naar perfectie. Persoonlijke aandacht en de beste service zijn  voor onze klanten belangrijke kernwaarden.

Functieomschrijving:
Jij bent verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Sales en Aftersales. Onder je werkzaamheden vallen onder andere het ontvangen en helpen van klanten in de showroom en aan de receptiebalie, het beantwoorden van telefoon- en e-mail verkeer en het inplannen van Service afspraken. Het verkopen en inruilen van auto’s en het afhandelen van alle administratieve handelingen die horen bij het verkoopproces behoren ook tot je takenpakket.   

 Profiel:

- Je volgt een (Automotive) opleiding in een commerciële richting
- Je bent commercieel ingesteld, gedreven en handelt service- en klantgericht
- Je bent flexibel, stressbestendig en hebt een positieve instelling
- Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en jij vindt op zaterdag werken geen probleem

Wij bieden:
Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn een ambitieus bedrijf waar jij je maximaal kunt ontwikkelen op het gebied van Sales en Aftersales. Een werkplek bij een Lexus en Toyota dealerbedrijf waarbij de klant centraal staat met een leuk team en prettige werksfeer.

Geïnteresseerd?
Mail of stuur je CV + motivatie naar: akuiper@vanleussenzwolle.nl T.a.v. Dhr. A. Kuiper

Van Leussen Zwolle
Molenland 6
8024 AL Zwolle  
T:038 – 4557117

Vacatures 

Wij zijn altijd op zoek naar technisch of commercieel talent en staan open voor open sollicitaties. 

Stuur of mail je sollicitatie naar: 

Van Leussen Zwolle B.V.
T.A.V. Dhr. H. van Leussen 
Molenland 6
8024 AL ZWOLLE 

E-mail: hvl@vanleussenzwolle.nl