LS 600h L

DE LEXUS LS 600h L

LS 600h L

DE LS 600h L HYBRID IS DE KRACHTIGSTE FULL HYBRID SEDAN TER WERELD, EN BIEDT MET ZIJN LANGE WIELBASIS DE LUXE VAN EEN EXTRA RUIM INTERIEUR.

Topsnelheid (km/u) 250
Acceleratie, 0-100 km/h (sec) 6,1
Verbruik gecombineerd (l/100km) 8,6

Vanaf € 158.830,00

DE LEXUS LS 600h L. ONGEKEND LUXE GEPAARD MET INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

De Lexus LS 600h L is zonder overdrijven dé ultieme directielimousine. Het is de perfecte werkplek voor uzelf en niet te vergeten ook voor uw chauffeur. Het is als het ware of u business class reist - maar dan in de auto. Wat deze Lexus zo bijzonder maakt, is onder meer de 12 centimeter langere wielbasis die volledig ten goede komt aan de ruimte achterin. Daarnaast vindt u in deze oogstrelende limousine een wereldprimeur: onze 'Climate Concierge'-technologie. Een innovatief systeem dat continu de binnen- en buitentemperatuur meet en met sensoren zelfs de lichaamswarmte van de inzittenden achterin.

Daarop wordt vervolgens de temperatuur van de stoel- en stuurverwarming plus de airconditioning afgestemd. Tegelijkertijd verspreidt de veelgeprezen Nano-e®- technologie van Lexus negatief geladen ionen in het interieur om de lucht te verfrissen en de luchtvochtigheid te reguleren. Wenst u gebruik te maken van een chauffeur, dan kunt u bij de LS 600h L bovendien kiezen voor een comfortabele fauteuil achterin met voetensteun en massagefuncties die uw schouders en rug een volledige Shiatsu-massage kunnen geven.

Title and Subtitle fotos LS 600h L

FOTO'S EN VIDEO'S

BEKIJK EN DOWNLOAD DE FOTO'S EN VIDEO'S VAN DE LS 600h L


Title and Subtitle LS 600h L documentatie

DOCUMENTATIE

BEKIJK EN DOWNLOAD DE DOCUMENTATIE VAN DE LS 600h L